Navigatie

Music for life - Geraakt door Annelies

In de zomer van 2016 overleed ons Annelies. Ze vocht meer dan 2 jaar heel moedig tegen leukemie, maar moest de oneerlijke strijd helaas opgeven. Voor veel mensen was ze een voorbeeld van positiviteit, want ze bleef er altijd in geloven dat ze zou genezen.

Wij, vele vrienden, kennissen, collega's en familie herinneren Annelies als een vlotte, sociale, geëngageerde, straffe jonge vrouw.
De vele kaartjes die ze kreeg van familie en vrienden toverden steeds een lach op haar gezicht. Met dit in het achterhoofd ontstond vorig jaar het idee om een actie op te zetten voor De Warmste Week van Studio Brussel. Koop wenskaartjes en laat iemand anders ook stralen. Een simpel gebaar, met een grote impact.

Vorig jaar werd er maar liefst €16.000 ingezameld voor Kom op Tegen Kanker, geweldig hé. Dit jaar willen we dat bedrag evenaren, en dat kunnen we niet zonder jullie hulp. 

Een set met 5 leuke eindejaarswensen, want we moeten eerlijk zijn, zo'n écht kerstkaartje in de bus brengt toch net nét dat tikkeltje extra warmte & gezelligheid. 
Steun "Geraakt door Annelies" en koop 5 prachtige eindejaarskaartjes voor slechts €5.

Ze zijn te koop bij ons in de winkel (Nijverheidslaan 8b, 3200 Aarschot) én online.

Wil je deze leuke kaartjes kopen, maar heb je geen schoenen of dergelijke nodig? Stuur een mailtje naar info@hippeschoentjes.be en we sturen de wenskaarten naar je op, zonder dat je verzendkosten moet betalen.

Alvast een dikke dikke merci, spread the love! 

De hippeschoentjes-madammen

Kathleen, Hilde, Steffi, Esther & Leen

 

Music for life - Geraakt door Annelies

Jouw selectie:

Sorteer op:

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de hippeschoentjes nieuwsbrief
en ontvang de leukste promoties in je mailbox

Gelieve een correct e-mailadres op te geven.

Volg ons & deel

Volg ons ook op Facebook,
Pinterest & Instagram